Hvem er Ferratum?

Ferratum er långiver, der er placeret i Danmark, og her hører den til i Hellerup. Hvis man ønsker at låne penge her og nu og samtidig er ny kunde, kan man få 30 dages rentefri kredit.

Man kan låne helt op til 20.000 kr., og det er både nemt, simpelt og hurtigt at udfylde en låneansøgning på hjemmesiden. Ferratum er en långiver, der forstår, at privatkunder har brug for at låne penge både hurtigt og nemt, og netop derfor gør de, hvad de kan, for at møde kundernes behov. Ferratum er en af verdens mest førende mobile banker, og långiveren har over 2 millioner tilfredse kunder i 22 lande.

Det betyder, at netop denne långiver har en både god og solid erfaring med at låne penge ud til mennesker, og det er dermed trygt og sikkert at gå til denne for at låne penge. Ferratum har desuden været på markedet i mere end 10 år, og de har i denne periode sikret deres kunder både nem og hurtig adgang til kredit.

Der er her fokus på, at den moderne kunde den dag i dag efterspørger løsninger, der er både nemme, hurtige og pålidelige, og det er det behov, som Ferratum har et ønske om at dække. En lån hos denne långiver kan optages enten som et almindeligt lån eller en kredit. Det afhænger blandt andet af størrelsen på det beløb, man har et ønske om at låne. Hos Ferratum bliver kunderne desuden altid prioriteret højest, og det er noget, der er til at mærke, når man vælger at låne penge her. Ferratum tager sikkerheden alvorlig, og derfor håndterer de alle personlige oplysninger i henhold til loven om bankhemmelighed, og på denne måde sikres det, at alle data er beskyttet mod uvedkommende adgang. Långiveren samarbejder blandt andet med både Experian, Nets og DanID. Det er også værd at vide, at ethvert lån, der optages hos Ferratum, hører under reglerne om 14 dages fortrydelsesret. Det er derudover 100 % uforpligtende at ansøge om et lån, og såfremt man bliver tilbudt et lån, er man ikke forpligtet til at tage det.

Hvorfor låne penge her?

En af de helt store fordele ved at vælge Ferratum som långiver er, at man kan få 30 dages rentefri kredit. Det er et rigtig godt tilbud, og det er kun de færreste långivere, der kan tilbyde noget tilsvarende. En anden fordel er, at det lån, man ansøger om hos Ferratum, kan optages som en kredit, og hvis det er det, man vælger, har man derfor fri adgang til det beløb, man får til rådighed, og man kan udnytte den kreditgrænse, man er blevet givet, så ofte som man lyster.

Man betaler samtidig kun renter for den del af kreditten, man udnytter, og det betyder, at man kun skal betale renter af det fulde beløb, man får adgang til, såfremt man bruger hele dette beløb. Man kan selv bestemme, om man vil betale beløbet tilbage som et månedligt afdrag, eller om man ønsker at betale alle pengene tilbage på én gang. Hvis man i en periode er forhindret i at afdrage på sit lån, kan man tilmed anmode om at få 2 betalingsfri måneder i løbet af en periode på 12 måneder.

Med andre ord, så kan man her få den frihed, man er på udkig efter, når man har et ønske om at låne penge til det, man går og drømmer om eller har brug for.

Hvem kan ansøge om et lån?

Der er nogle minimumskrav til, hvem der kan ansøge om et lån hos Ferratum. Disse er som følger:

  • Man skal være fyldt minimum 23 år, når man ansøger om et lån.
  • Man skal have et dansk CPR-nummer.
  • Man skal være bosat i Danmark og have en folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret med anmærkninger i hverken RKI eller Debitor Registret.

Man må derudover være opmærksom på, at hver enkelt ansøgning gennemgår en individuel kreditvurdering hos Ferratum, og at det er denne, der danner grundlag for, om et lån eller en kredit kan tilbydes.

Hvor mange penge kan man låne?

Det er muligt at ansøge om et lån eller en kredit på mellem 1.500 og 20.000 kr. Det er i denne forbindelse udelukkende muligt at ansøge om et beløb, der er deleligt med 500. På forsiden af hjemmesiden kan man angive, hvor stort et beløb, det er, man ønsker at ansøge om at låne, og man vil i denne forbindelse få oplyst, hvor stor den månedlige ydelse vil være.

Hvis man mener, at denne ydelse passer ind i ens økonomisk råderum, kan man klikke på knappen ANSØG NU, og man vil herefter blive dirigeret videre til oprettelsen af låneansøgningen. Ydelsen er dog vejledende, og det betyder, at den endelige ydelse vil blive opgivet, når en eventuel låneaftale er klar.

Må man selv bestemme, hvad man skal bruge pengene til?

Når man ansøger om en kredit hos Ferratum, kommer man ikke ud for, at der bliver stillet dumme spørgsmål til noget som helst. Det betyder derfor blandt andet også, at man helt selv kan bestemme, hvad det er, man vil bruge pengene til, og at man derfor ikke skal oplyse om det. Det stiller låntageren i en rigtig god position, som gør, at man selv har friheden til at vælge, og det giver samtidig også en vis fleksibilitet, hvis man senere beslutter sig for, at pengene skal bruges på noget helt andet, end man oprindeligt havde forventet.

Man kan bruge pengene på nyt tøj eller rejser, men de kan sågar også bruges til fester, forbrug eller uforudsete udgifter. Det er en individuel sag, hvad det enkelte menneske ønsker at bruge sine penge på, og her får man frihed til at gøre med pengene, hvad man vil. I mange tilfælde kan det også være en god idé at have en kredit stående, hvis man har en forventning om, at man i nærmeste fremtid skulle få brug for nogle penge.

Der er også mange mennesker, der vælger at have en kredit som en form for sikkerhed. Når man ansøger om et lån hos Ferratum, skal man tilmed heller ikke stille sikkerhed for lånet, og det er der mange fordele ved.

Hvor meget koster det at låne penge?

Ethvert lån tager hos Ferratum udgangspunkt i en individuel vurdering, og det betyder blandt andet, at den endelige rente fastlægges, når der tilbydes et lån. Når man anvender den låneberegner, der er at finde på Ferratums hjemmeside, har man dog mulighed for at få oplyst de forskellige priser og gebyrer.

Her vil man blandt andet, ud over den månedlige ydelse, kunne se, hvad ÅOP vil ligge på, og hvor store de samlede kreditomkostninger for det pågældende lån vil være på. Herudover kan man se, hvad debitorrenten er, og hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være.

Hvis man eksempelvis ønsker at ansøge om et lån på 17.000 kr., vil ÅOP ligge på 124,22 %, mens debitorrenten vil være på 94,91 %. Det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være på 24.947,50 kr., og det betyder, at den månedlige ydelse vil ligge på 2.125 kr. Alt i alt vil de samlede kreditomkostninger derfor ligge på 7.947,50 kr. for et lån på 17.000 kr.

Dette eksempel tager udgangspunkt i den mindste betaling, der er, når man har en kredit hos Ferratum, og den er på 12,5 %. Man har dog til hver en tid mulighed for at betale mere ind end dette beløb, såfremt man ønsker det, og det er igen værd at huske, at alle priserne er vejledende.

Hvor lang tid tager det at udfylde en ansøgning?

Det tager ikke mere end et par minutter at udfylde en ansøgning, og det kræver blot NemID til at underskrive ansøgningen. Man kan tilmed ansøge om kredit på alle tider af døgnet.

Hvor lang tid går der, før man får pengene udbetalt?

Hvis man er blevet godkendt til en kredit hos Ferratum, går der tilmed ikke lang tid, før man får pengene på sin konto. Det er nemlig muligt at få pengene allerede inden for 45 minutter. Dette er tilfældet, hvis man optager et lån alle hverdage mellem 8 og 20 eller lørdage mellem 9 og 16.

I nogle tilfælde vil man endda kunne få tilbudt at kunne låne flere penge, end man har ansøgt om, og i disse tilfælde er det helt op til en selv, om man ønsker at acceptere tilbuddet eller ej. Under alle omstændigheder vil man i sådanne tilfælde som minimum kunne få lov til at låne det beløb, man oprindeligt ansøgte om at låne.

Hvordan kan man få hjælp eller svar på sine spørgsmål?

Hvis man har spørgsmål til et lån eller til selve ansøgningsprocessen hos Ferratum, kan man altid tage kontakt til kundeservice. Kundeservice er tilgængelig både via telefon, chat og mail, og den har åben alle hverdage mellem 9 og 20 og lørdage mellem 10 og 14. Man skal ikke tøve med at kontakte dem, hvis man har spørgsmål, for de er mere end villige til at hjælpe. Der er desuden rig mulighed for at få svar på de mest almindelige spørgsmål på långiverens hjemmeside.